Veres Mandy tanítványom volt, akit aligha tudok elfelejteni. Tehetséges, kedves, nyílt, érzékeny fiatalt ismertem meg benne, aki mintha már akkor arra készült volna, amit most fog megvalósítani. Lát és láttat.

Csepeli György, szociálpszichológus
2012. szeptember. 25.

A Sziget fesztiválon ismerkedtünk meg sok évvel ezelőtt.  A Cökxpón sátorban dolgozott, a pránásokkal gyógyított a füvön. Nem lehetett nem észrevenni: lángoló vörös haj, ragyogó zöld szemek. Egyszerre végtelenük buja és teljességgel megnyugtató. Végletes női archetípusok találkozása….

Aztán beszédbe elegyedtünk… Később táncba… És utaztunk együtt téren és síkon át előző életekbe is. Na de haladjunk szépen sorjában.

Könyvelést, vállalati tervezést tanult, majd a Ferihegyen dolgozott nemzetközi elszámolóként. Onnan ment segédápolónak a II. Gyerekklinikára, amikor végre felvállalta azt, hogy bármibe kerüljön is, azt fogja csinálni végre, amit szeret. Került is, mert hajnali négykor kelt és éjjel járt haza. De megszerezte a csecsemő- és gyermekápolói szakvizsgát és 3 éven át fogadta a koraszülőtt babákat szerény világunkban. Jöttek-mentek a lelkek. A keze között gyógyultak meg és időnként távoztak el. Látott mindent, azt is amit nem volt jó látni. Amikor a szenvedést nem felülről mérték, hanem emberi kezek osztották idelent, t udatanságból, figyelmetlenségből, szívtelenségből. Azt már nem bírta nézni, s ekkor a Buratinó Iskolába került védőnőként.

 

Aztán jött a hastánc. Illetve Luca ment őhozzá. Évek óta húzódó menzeszprobléma és hatástalan orvosi kezelések után egy ihletett pillanatban  elment Amirához hastáncot tanulni. Egy hónap alatt rendbejött. Fél év után pedig beválasztották A mira profi tánccsapatába. Gyakorlások, fellépések, majd hamarosan tanítás vette kezdetét: a kezdő hastánc órákon Amirát helyettesítette.  Később ezoterikus helyeken spirituális hastáncot tanított.

5 év után kilépett a csapatból, saját stúdiót csinált Feminárium néven, ahol minden olyan spirituális dolog teret kapott, ami valamiképpen a nő egészségét szolgálta: gyógyítás, tánc, tanácsadás, különleges ruhák… Gyógyultak meg nála daganatból, szívfájdalomból, alacsony önértékelésből…

 

Luca vezetett első előző-életbeli utazásomon és azóta számos nehéz helyzetben támogatott különleges képességeivel. Segített Nagyinak átmenni, amikor elérkezett az idő… és segített abban is, hogy leszakadjon rólam egy olyan valaki, aki nem tartozott hozzám, viszont rettegésben tartott.

 

3 éves kora körül jöttek hozzá először Lelkek, akik segítséget kértek. Általában hirtelen halállal vagy öngyilkosságal távozók, akik elakadtak az áthaladásban. Luca elmondta nekik az  ok-okozati összefüggéseket és Ők békével távoztak.

 

Számos iskolában és tanfolyamon képezte magát, s ezeket a tudásokat ötvözi mindenben amit csinál.

 

“Sok dolgot tapasztaltam életem során, leginkább a saját bőrömön tanultam meg hogyan lehet meggyógyulni betegségekből, csupán a felismerés, az önmagammal való foglalkozás, az élethelyzetek megváltoztatása által.”

 

Ha tetszett ez a bejegyzés nyomj egy like-t!

Ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék Lucát, osszad meg!

Ha szeretnél Lucával kapcsolatba kerülni, megtalálod a facebook-on: Luca Ordódy.

Vagy küldhetsz neki emailt ide: lucinko@gmail.com www.feminarium.hu


Blog

Elkezdtem a szüleimmel felvenni családunk történetét. Nekem sem könnyű ez. Nehezebben állom meg, hogy ne bőgjem el magam egy-egy olyan pillanatban… Ugyanakkor csodálatos, hogy akár egyetlen ilyen beszélgetés mennyire át tudja festeni a bennem élő képeket a múltamról, a rokonaimról, a hozzájuk fűződő kapcsolatomról és persze saját magamról. Hogy mennyi minden NEM véletlen.


Kapcsolat:
Veres Mandy Holdkő     T.: 06 70 517 2995     E-mail: mandy@eletedregenye.hu
english