Veres Mandy tanítványom volt, akit aligha tudok elfelejteni. Tehetséges, kedves, nyílt, érzékeny fiatalt ismertem meg benne, aki mintha már akkor arra készült volna, amit most fog megvalósítani. Lát és láttat.

Csepeli György, szociálpszichológus

Oktatás

Arra gondoltam, hogy talán sokan kedvet kaptok majd egy kis családi kutakodáshoz. És fogtok Ti egy kamerát és felkeresitek vele a Nagypapát, a Nagynénit… Én ennek nagyon örülök. Bár többen mondták, hogy nem bölcs dolog saját üzleti szempontomból másokat okítani arra amit én csinálok én ezt másképpen gondolom. Szerintem nagyon fontos lenne, mindannyiunk életében, hogy ilyen felvételek készüljenek. Minden egyes embernek járna, hogy elmondhassa, és minden hozzátartozónak járna, hogy megőrizhesse. Még ha Mc Donald’s méretű mammuttá nőném is ki magam (amit egyébként nem szeretnék), se jutnénk el mindenkihez.

 

Viszont abban sokaknak tudok segíteni, akár több száz-ezer km távolságból is, hogy a maximumot hozza ki a saját interjújából. Ezért fogok webinariumokat tartani, amikre a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak majd érdeklődök. Ez a forma azt is megengedi, hogy elérhető árakon dolgozzak.

 

Tehát, különböző tematikájú, egyenként is választható órákon foglak vezetni Téged az első lépésektől ameddig szeretnéd. Ez egy olyan terület, ahol a tanulás módja a tapasztalás. Együtt fogunk haladni és folyamatosan megbeszéljünk az élményeinket. Nem lesz 25 oldalas letölthető pp…. Nincsenek begyakrolt szófordulatok és minden helyzetben előhúzható bűvésztrükkök. Minden helyzet és eset egyedi. S én a Te sajátos, egyedi helyzetedet fogom segíteni. Abból kihozzuk a maximumot.

 

Ezzel azt is szeretném mondani, hogy mit NEM tanítok meg. Nem leszel hirtelen profi kérdező, aki bárkit, bármikor biztonsággal és sikerrel nyit meg. Ahhoz sok-sok év gyakorlata szükséges, és magas szintű önismeret, ami szintén nem jön magától. Az lehet azonban, hogy kedvet kapsz, és elindulsz egy új úton. Büszke lennék Rá(d)!

 

A Webináriumok időpontja és tematikája.

Árak és regisztráció.


Blog

Elkezdtem a szüleimmel felvenni családunk történetét. Nekem sem könnyű ez. Nehezebben állom meg, hogy ne bőgjem el magam egy-egy olyan pillanatban… Ugyanakkor csodálatos, hogy akár egyetlen ilyen beszélgetés mennyire át tudja festeni a bennem élő képeket a múltamról, a rokonaimról, a hozzájuk fűződő kapcsolatomról és persze saját magamról. Hogy mennyi minden NEM véletlen.


Kapcsolat:
Veres Mandy Holdkő     T.: 06 70 517 2995     E-mail: mandy@eletedregenye.hu
english